Ga naar hoofdinhoud

Uitslag Rabobank ClubSupport 2024

Uitslag Rabobank ClubSupport 2024

 Zaterdag 13 en zondag 14 september 2025

Uitslag Rabobank ClubSupport 2024

Een enorm dankjewel aan Rabobank ClubSupport en onze stemmers!

Wat een fantastische verrassing! Dankzij de Rabobank ClubSupport en alle mensen die op ons gestemd hebben, hebben we een geweldig bedrag van maar liefst €6.204,43 mogen ontvangen! We zijn hier als stichting ontzettend dankbaar voor en willen allereerst Rabobank bedanken voor deze prachtige actie. Hun steun aan lokale verenigingen en stichtingen, zoals de 80 van de Langstraat, betekent enorm veel voor ons.

Tegelijkertijd willen we met evenveel enthousiasme al onze stemmers bedanken. Jullie hebben laten zien hoeveel jullie achter ons evenement staan, en dat raakt ons diep. Dankzij jullie steun kunnen we onze plannen voor 2025 werkelijkheid maken. Zoals we al eerder hebben aangekondigd, keert de 80 van de Langstraat in 2025 terug in een nieuw jasje. En met dit geweldige bedrag zullen we niet alleen het evenement vernieuwen, maar gaan we ook al onze vrijwilligers letterlijk in een nieuw jasje steken – een bijzondere manier om hen te bedanken voor hun onvermoeibare inzet!

Nogmaals, vanuit de grond van ons hart: dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Jullie steun geeft ons het vertrouwen en de kracht om van de 80 van de Langstraat 2025 weer een onvergetelijke editie te maken!

Meer nieuws

Aftellen tot de 42e editie

 Volg de 80

 Sponsoren van de 80

 Sponsoren van de 80

 Schrijf je vandaag in